Fanda 007

11.04.2013 17:19

Vážená redakckcia !

 

Tento list či hodnotenie patrí všetkým, ktorí pripravujú náš Exclusive.Redaktorom,fotografom,grafikom no proste všetkým, ktorí sú exclusív. Moje prvé stretnutie s Exclusivom sa uskutočnilo v Novembri 2012. Bolo to náhodné, ale spontánne naplnené prekvapením a vzrušením.

Ľahúčko som ho chytil a s neistotou otvoril.Prvé čo ma zaujalo bolo exclusívne pohladenie titulnej strany. Ale aj strach,nakoľko presná ruka agenta 007 mierila presne na mňa.Všetkých 007 mám rád a komplet jeho filmov je u mňa doma. Ale zaujala ma výzva-že kto ako prvý pošle foto s Vaším magazínom získa práve vôňu 007. Mal som pred nočnou presne ako 007, no nebol čas na fotenie.Ale ráno už bolo naše.

Ja a Exclusíve sme dali rozhovor, bleskové foto letelo do redakcie.A hľa moje bolo ako prvé.No a o pár dní už som vďaka Exclusivu voňal ako sám veľký James Bond 007-Ján Stejskal. Darček ma nesmierne potešil a naštartoval do ďalších pracovných aktivít.No a foto na Facebooku

závisť aj radosť mojích priateliek.Ja im vždy odpoviem: Chcete mať 007 doma -čítajte Exclusíve.Chcete info o jedle,sexe,bývaní či poriadneho chlapa v posteli?Tak čítajte Exclusive a budete Exclusívne.

S pozdravom Fanda 007 a magazínu Exclusive.