Stanka, Čereňany

18.05.2013 17:39

Dobrý deň,
Váš magazín som vždy  brala ako čisto pánsky časopis a až teraz som ho prvýkrát aj prelistovala. O to väčšie bolo moje prekvapenie, že aj my ženy si v ňom dokážeme nájsť články, ktoré nás zaujmú. Rada som si prečítala o Beyoncé a Bondgirl, poprezerala najnovšie novinky na trhu, autá,  aj kúsky pánskej módy, ktoré by ma mohli inšpirovať do budúcna, keď budem kupovať darčeky pre manžela, či posnívala o luxusnej exotickej dovolenke. Ďakujem za článok a hlavne tip Ako nosiť bielu, pretože začína leto a s ním aj moje utrpenie ako sa vzdať tmavých farieb a trošku " vyletniť " šatník.
Ja by som si každý mesiac rada prečítala o kozmetických novinkách či parfumoch, ktoré sa uvádzajú na trh, či o módnych trendoch, účesoch, ktoré sa neustále menia .

A na záver chcem ubezpečiť, že spolu s manželom zostaneme vernými čitateľmi, pretože namiesto hŕby časopisov sme práve objavili jeden, v ktorom si obaja nájdeme zaujímavé články na prečítanie. Prajem redakcii veľa inšpirácie a nápadov, pri tvorení článkov, ktoré majú to, čo vždy očakávam- štýl, aktuálnu informáciu a ľahkosť.
S pozdravom

Stanka Adamčíková, Čereňany