TODOS TOYOTA - Lamačská cesta

09.03.2020 08:59
Spoločnosť Todos, autorizovaný predajca a servis značiek ŠKODA, SEAT, Fiat, Cadillac, Corvette, Camaro, Dodge a RAM a autorizovaný servis značiek VW, Jeep a Alfa Romeo, koncom februára 2020 slávnostne otvorila svoju novú, v poradí šiestu prevádzku - Todos Toyota.
Toyota sa tak pridala do portfólia značiek, ktoré Todos zastrešuje ako autorizovaný predajný a servisný partner. Moderný showroom, vybavený najnovším diagnosticko-servisným strediskom, tak oficiálne privítal prvých zákazníkov.
Keď vojdete do týchto čisto nových a lesklých priestorov, ako prvé sa vám prihovorí samotný Kiichiro Toyoda - zakladateľ značky Toyota, v podobe jedného zo svojich citátov umiestnenom na červenom stĺpe.
Prepojenosť so značkou Toyota, ktorú v novom showroome Todos ponúka, je cítiť všade okolo vás. Hneď pri vstupe vás s prívetivým úsmevom uvíta ochotný
personál, ktorý vám predstaví širokú paletu vozidiel značky Toyota.
Ak ste doteraz váhali nad kúpou nového vozidla, možno vás presvedčí fakt, že automobilka Toyota je najváčším predajcom hybridných vozidiel a stále zostáva značkou číslo 1, čo sa týka kvality a bezpečnosti týchto vozidiel.
Príďte si na vlastnú kožu vyskúšať, ako sa jazdí napríklad v najnovšom hybride Toyota CH-R alebo RAV. Stačí saobjednať na predvádzaciu jazdu. Ak vás ani to nepresvedčí, zverte sa do rúk vyškolenému tímu predajcov, ktorý vám
odporučí ten správny model, spolu s výbavou či motorizácioupodľa vašich zadaní, potrieb a v neposlednom rade aj vašich emócií.
Samozrejmosťou je ponuka komplexných servisných služieb. Ponúkame voľné kapacity pri objednaní sa na záručný alebo pozáručný servis.
Spoločnosť Todos svojim klientom, okrem iného, ponúka komplexnú starostlivosť od predaja cez financovanie, poistenie, až po záručný a pozáručný servis.
Ak si vás značka Toyota získala už dávno, potom určite oceníte otvorenie nového, spoľahlivého autorizovaného servisu pre vaše vozidlo. Ak ste z Bratislavy alebo zo Záhoria, viete tu byť do pár minút. Príďte a presvedčte sa sami!