Vladis, Bratislava

11.03.2013 16:53

Rád čítam magazíny, lebo je to vcelku dobrý spôsob, ako zostať v tejto rýchlej a uponáhľanej dobe v priamom kontakte s najnovšími informáciami z rôznych oblastí moderného ľudského života, od tých bežných počnúc relaxom, cez módu a štýl až po technické a aj vedecké záležitosti. Rád čítam aj rôzne knižky, avšak, času je dnes málo a som toho názoru, že práve dobrý magazín vie aspoň z časti tú dobrú knižku nahradiť. Dlho som žil v Kanade, kde je magazínová kultúra na veľmi vysokej úrovni a po návrate na Slovensko som hľadal podobné zaujímavé časopisy aj u nás. Žiaľ, kvalitatívne veľký výber tu nebol, tak som po pár mesiacoch presedlal na časopis vždy iného vydavateľa. Naposledy som bol dlhodobejšie verný jednému pánskemu časopisu, ktorý má vo svojom názve istý cenný kov. Jedného dňa, a bola to presne doba, kedy sa Váš magazín na našom čitateľskom trhu objavil, som zašiel do svojho stánku a vedľa toho spomínaného a dovtedy môjho obľúbeného, svietila krásna obálka nového magazínu Exclusive. Zaujal ma na prvý pohľad, o jeho nesporne kvalitnom grafickom prevedení nebolo pochýb, tak som bol zvedavý, čo sa v ňom skrýva a na skúšku si ho kúpil. A od toho dňa si kupujem už iba jeden magazín a to práve Váš. Chcel by som Vám za tento magazín poďakovať a záverom dodať, že je naozaj jedinečný a od iných v našich stánkoch sa odlišuje v tom, že v kvalitnom formáte vždy s krásnou dizajnovou obálkou sa skrývajú rôznorodé články, ktoré nie sú napísané povrchne a plasticky v štýle “aby na tej stránke pod tým obrázkom bolo aj niečo uvedené“, ale popisujú veci objektívne, s nesmiernym tématickým zápalom, ľahkou a zaujímavou nadsázkou, kde každé jedno slovo z neho je nevypustiteľné a presne dotvára jeho celkový hodnotný kontext, prečítaný naraz jedným dychom. A hlavným ocenením každého časopisu býva vždy to, keď si ho čitateľ po jeho prečítaní založí a po nejakom čase sa k nemu opäť vráti a prelistuje a ja som na túto svoju zbierku Exclusive magazínov hrdý, hoci veľa z nich mám už rozpožičaných u svojich priateľov, ktorý mi ich ešte stále nevrátili :-)

A oproti môjmu predchádzajúcemu obľúbenému časopisu má iba jednu malú chybičku a to, že v ňom chýbajú v poslednom čase rýchlo expandujúce články aj z oblasti výskumu a pozorovania nášho vesmíru, ale pevne verím, že z času na čas sa v ňom postupne niektoré takéto články skutočne objavia a zaplnia toto posledné prázdne miesto v srdci Vášho verného čitateľa, vždy tešiaceho sa na nové číslo. Myslí si, že motto Vášho magazínu je pravdivé a naozaj zodpovedá krédam dnešných náročných a moderných mužov gentlemanov.

Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem a želám Vám a celej Vašej redakcii vo Vašej práci veľa úspechov, kreativity a tvorivej fantázie.

Ostávam s pozdravom, s úctou Váš čitateľ Vladis