Martin, Trnava

13.04.2014 20:10

Ahojte milá redakcia.

Rozhodol som sa, že vám napíšem moje dobré pocity a dojmy z vášho skvelého časopisu. V marci som zablúdil do trafiky a hovorím si: „chcem nejaký časopis, kde budú dobré silné články a mix módy, hudby a aktuálnych trendov“.

Rozmýšľam v duchu, brejk nie, to som kupoval pred rokmi, Gold men ma až tak neoslnil, mesiac pred tým som kúpil len tak zo zvedavosti Slovak man, lebo na neho bolo veľké promotion. Sklamalo ma to – prišlo mi to ako brejk v novom šate – samozrejme môj názor.

Tak som z regálu vytiahol exclusiv a pozerám – na titulke hneď Rytmus (môj veľmi obľúbený interpret). Otvorím časopis a čo vidím? Lexus  – voz, ktorý dostanem od firmy za 3 roky ako služobné auto J (U mňa model IS 250). Hovorím si skvelé. Otvorím na inom mieste – hodiny. Fúúú moja veľká vášeň. Časopis ihneď kupujem. Doma som ho celý prečítal a musím povedať, že ste ma veľmi milo prekvapili. Ešte som teda predtým exclusiv nemal.

Veľmi dobré články, napr. so Saudekom, Polívkom, hudnobný fenomén Jarre, Gagarin atď... Je tu veľmi dobré vyvážené to, že nájdem z každého rožku trošku J a som rád, že na stránkach nie sú umelo vytvárané články vrátane nejakého „ujetého“ bulváru.

Začiatkom apríla som už hneď snoril v trafike, či je už aprílové číslo. Ešte som tak rozmýšľal nahlas, že asi to bola iba marcová náhoda a uvidíme či poteší alebo sklame aprílové číslo. No môže povedať, že nesklamalo .

Opäť dobré články a opäť s dobrými osobnosťami . Máte ďalšieho zákazníka. Ihneď som sa musel pochváliť medzi mojimi známymi, že aký „fasa časák“ som si kúpil.

Špeciálne sa mi páči časť: Travel, Interview, Gourmet, Hotel, Wellness.

Verím, že aj do budúcna mi budete prinášať skvelé články.

P.S. som rád, že časopis neznásilňujete 20 stranami o autách, silikónovými „kočkami“ a edíciami v štýle „radí Emil Pupenec“.

Dík

S pozdravom,  Martin G.