Martin, Košice

20.02.2014 18:45
Dobrý deň, pôvodne som sa chcel len zapojiť do súťaže Bulgari Aqua Amara, no po odoslaní odpovede som si povedal, že napíšem Vám pár riadkov, keďže som toho názoru, že pozitívna odozva motivuje k ďalšej skvelej práci.
Magazín Exclusive mam doma archivovaný od úplne prvého čísla a som maximálne spokojný s obsahovou úrovňou každého jedného čísla. Články sú skvelé, štylistika výborná, jednoducho mam pocit, že Váš časopis postupne preskočil všetky dostupné pánske magazíny na našom trhu, ba dokonca je už v súčasnosti lepší ako môj dlhodobý "zlatý" favorit. Ten síce mam stále predplatený ako e časopis ale čítam ho viacmenej z nostalgie.
S poslednou vetou mi napadla aj otázka, či neuvažujete o forme elektronického časopisu. Aj vzhľadom na to, že chcem mať každé číslo, viac mi vyhovuje možnosť prečítať a archivovať si ho v tablete. Aj keď som bol spočiatku voči elektronickej forme kníh či časopisov skeptický (papier je papier...), momentálne si to neviem vynachváliť. A mať pri sebe kompletný elektronický archív obľúbeného časopisu napr. pri dlhom lete alebo na dovolenke....
Moja otázka, či neplánujete zaviesť aj formu elektronického časopisu súvisí aj s tým, že po prvom roku, kedy som bol predplatiteľom, som si nasledujúci rok kupoval číslo v PNSkách, alebo mi ho niekto kupoval, keďže som bol dosť rozcestovaný, si chcem Váš magazín opäť objednať a neviem či počkať na prípadné elektronické vydania.
 
Vďaka za skvelú prácu, veľa trpezlivosti do ďalších rokov.
 
S pozdravom
 
Váš čitateľ Martin z Košíc