Tlačová správa - Od februára prichádza na trh nový redizajnovaný magazín EXclusive.

02.02.2016 16:15

Pánsky lifestylový magazín EXclusive  prichádza s novou grafikou a obsahom.

 

Magazín EXclusive pôsobí na  slovenskom printovom trhu už piaty rok. Vždy oslovoval náročného muža, ktorý vie svoje nároky premeniť na skutočnosť. Vie žiť naplno, venovať sa svojim záľubám a nezabúda ani na zdravý životný štýl.

Ale tak, ako sa aj nádherné auto po čase opozerá a VY cítite, že by potrebovalo mierny facelift, aj MY sme dospeli k názoru, že aj to najlepšie potrebuje po štyroch rokoch zmenu, preto sme sa rozhodli vykročiť vpred. Od februára prichádza na trh nový redizajnovaný magazín EXclusive. Nový po obsahovej a aj po grafickej stránke.

Cieľovou skupinou magazínu EXclusive sú muži vo veku nad 30 rokov. Venuje sa pánskym  záľubám, luxusu, autám, architektúre, zaujímavostiam a novinkám zo sveta vedy, techniky a športu, cestovaniu a móde. Na svojich stránkach ponúka rozhovory s top manažérmi a známymi osobnosťami, posledné trendy z oblasti módy, hodiniek, šperkov, automobilov a motocyklov, architektúry a bytového dizajnu, až po tipy na lukratívne dovolenkové destinácie či adrenalínové športy...

Ohlasy mediálnych agentúr a reklamných partnerov nás aj po štyroch rokoch na trhu presviedčajú o tom, že sme si vybrali správny segment.

Nové redizajnované číslo magazínu EXclusive vyšlo vo februári v rozsahu 108 plnofarebných strán za cenu 2,90 eur. Na titulnej strane je známa slovenská herečka maďarskej národnosti Vica Kerekeš.

 

Náklad magazínu EXclusive je 5 500 kusov, jeho predajnosť nebude verejne známa. Exclusive Plus Media momentálne neuvažuje o vstupe do auditu ABC SR.

 

Magazín EXclusive má tiež oficiálnu stránku na internete a na sociálnej sieti Facebook.