Osloboďte svoju predstavivosť!

04.09.2018 13:16
Je tu zastrihávač, ktorý nepozná hranice

Nie každý z nás má chuť sledovať všetky módne trendy. Výsadou sebavedomého muža je skôr budovanie vlastného štýlu, ktorý bude medzi ostatnými nezameniteľný. Napriek tomu si však medzi módnymi novinkami občas nájdeme to svoje. Štýl je predsa aj o zmenách, a keď nás už  niečo zaujme, prečo sa neinšpirovať!

Upravujete sa radšej sami?

Brada, fúzy, strnisko, vytvarované línie – ak k týmto možnostiam vezmeme do úvahy aj zostrih vlasov a úpravy tela, možných variácií celkového imidžu je nesmierne množstvo. Navyše, každé ročné obdobie vyžaduje trochu iný prístup, a ak nehodláme behať za barberom ako na klavír, stojíme pred dilemou. Čo si zaobstarať, aby sme mali čo najširšie spektrum možností? Zastrihávačov je na trhu neúrekom, no väčšina z nich je určená iba na špecifický druh úloh. Spoločnosť Philips však disponuje zastrihávačom, s ktorým môžete naplno posúvať medze svojej predstavivosti.

Nesmierne možnosti v jednom zariadení

Vlajkovou loďou novej série je multifunkčný zastrihávač Philips MG7770/15 18v1. Ako už názov napovedá, disponuje 18 nástrojmi, ktoré zaručujú širokú flexibilitu. Zastrihávať môžete bradu, vlasy a celé telo, takže získate naozaj komplexnú starostlivosť. Jedinečný systém ochrany pokožky chráni aj tie najcitlivejšie oblasti vášho tela, čím vám umožní komfortné oholenie chĺpkov až do dĺžky 0,5 mm. Navyše, môžete ho používať aj v sprche, keďže je navrhnutý na používanie a oplachovanie pod tečúcou vodou. To ocení každý muž, ktorý má rád jednoduché, efektívne a rýchle riešenia.

Viac verzií, z ktorých si vyberie každý

Luxusné kovové vyhotovenie dopĺňajú gumové prvky, vďaka ktorým získate maximálnu kontrolu aj pri zastrihávaní najjemnejších kontúr fúzov a brady. K vyformovaniu vysnívaného štýlu môžete použiť 11 hrebeňových nástavcov. Problém pritom nepredstavujú ani najpevnejšie vlasy - technológia DualCut využíva 2x viac čepelí, ktoré sa o seba pri používaní jemne trú, takže zostávajú naostrené aj po troch rokoch používania. Výbornými alternatívami sú aj cenovo dostupnejšie modely multifunkčných zastrihávačov Philips MG7720/15 14v1 a MG5730/15 11v1, ktoré síce nedisponujú úplne všetkými prémiovými vlastnosťami, no možnosti širokého využitia zostávajú zachované. Vybrať si tak odteraz môže naozaj každý. Buďte sami sebou ešte viac, než kedykoľvek predtým!

Viac na www.philips.sk/zastrihavac